Allah'ın sopası yok

Bir hemşirenin ağzından :

Yıllar önce sorumlu hemşireliğini yaptığım bir serviste, hiç anlaşamadığım, sürekli tartıştığım, bana göz göre göre zorluklar çıkaran, görevim dışı işler yüklemeye çalışan, hatta bir keresinde herkesin içinde bağırıp çağırarak beni ağlatan, devamlı didişip durduğum bir asistan doktorumuz vardı. Ona her gün; "Sana bir şey söylemiyorum, umarım Allah'ından bulursun." diye dualar ederdim. Ne mi oldu? Allah'ım sesimi duydu ve beni onun karısı yaptı.

FriendFeednetZula.com
sagliklibesinler.com olarak netZula.com un destekçisiyiz.

29.07.2010 23:16:18 da eklendi.
Kategori : Komik
Etiketler : Hemşire doktor dua
127 kez bakıldı.

İlgili konular

Tavuk ve Felsefe
Olay : Bir tavuk yolda karşıdan karşıya geçiyordu.Soru : Tavuk niçin karşıdan karşıya geçiyordu?YANITLAR...Rene Descartes : Yolun öbür tarafına geçmek için.Platon : İyiliği için.Gerçek, .. devamı..
Gizemi bu fotoğraf çözdü
Güney Afrika'daki Etali Safari Pansiyonu'nun çalışanları, haftalardır pansiyondaki jakuzinin suyunun nasıl boşaldığını anlamaya çalışıyorlardı.Jakuzinin hiçbir yerinde delik, çatlak .. devamı..
Abiye Kuzu atasözleri
İstemek başarmanın karısıdırTemizlik İran’dan gelirAğaç yaşken emilirHayatımı yazsam orman olurErkeğin midesine giden yol kalbinin yakınından geçerYalancının mumu yansıyana kadar .. devamı..

www.genius-media.com