Olay : Bir tavuk yolda karşıdan karşıya geçiyordu.
Soru : Tavuk niçin karşıdan karşıya geçiyordu?
YANITLAR ... Rene Descartes : Yolun öbür tarafına geçmek için. Platon : İyiliği için.Gerçek, öteki taraftadır. Aristoteles : Karşıdan karşıya geçmek tavuğun doğasıdır. Karl Marx : Tarihsel olarak kaçınılmazdı. Hipokrates : Pankreasının aşır salgısı yüzünden . Martin Luther : Tüm tavukların, nedenini açıklamak zorunda kalmadan,özgürce karşıdan karşıya geçtikleri bir dünya düşlüyorum Sigmund Freud : Tavuğun karşıdan karşıya geçmesiyle ilgilenmeniz , sizde güçlü bir cinsel güvensizlik duygusunu ele vermektedir. Buda : Bu soruyu sormak , sizin kendi tavuk doğanızı inkar etmektir Galilei : Oysa tavuk karşıdan karşıya geçiyor. Einstein : Tavuğun yolun karşısına geçmesi ya da yolun tavuğun altında yer değiştirmesi , tümüyle sizin gösterdiğiniz referanslara bağlıdır . Heidegger: Tavuk “orada varlık” olarak ya da “el—altın—varlık” olarak zaten bu duruma ontik olarak yazgılıdır. Heraklit: Bu çatışmaya ve diyalektiğe teşnedir. Tez—antitez ve sentez için akış ve yer değiştirmek daimâ zorunludur. Permandies: Hareket eden tavuk değil, tavuğu oluşturan atomlardır. Stoacılar: Acı ve çile ile büyümek için ya da olgunlaşmak için herkes zaten kendi yolunda yürür. Makyevelistler: Tavuğun çıkarları bunu gerektirmiştir. Pragmatistler: Tavuk bundan bir fayda beklemektedir. Oportünistler: Tavuk bir fırsatı değerlendirmektedir. Ivan Pavlov: Bu durum edimsel koşullanmadan başka bir şey değildir. Veterinerler: Tavuk, yumurtlamak için yuvasına dönmektedir. Nihilistler: Bu anlamsız ve boş bir yer değiştirmedir. Hatta saçmalık bile denilebilir. Jung: Göç, yer değiştirmek ve yeni bir başlangıç çok güçlü bir arketiptir. Darwin: Evrim ve doğal seleksiyonun bir parçası olarak tavuk, yavaş yavaş uçma yetisini kaybettiği için yürümektedir. Bir çocuk: Tavuk akşam olduğu için evine, yani çocuklarının yanına gitmektedir. Jeolog: Deprem ihtimalinden söz edilebilir. Tavuk daha güvenli bir yer aramaktadır. Kutsal Kitaplar : Ve Tanrı tavuğa dedi ki ‘’ Ey tavuk ben seni karşıdan karşıya geçesin diye yarattım.’’ Ve tavuk karşıya geçti.Bunun iyi olduğunu görüp şükretti.  sagliklibesinler.com olarak netZula.com un destekçisiyiz.
05.09.2010 23:34:31 da eklendi. Kategori : Komik Etiketler : Tavuk felsefe 76 kez bakıldı.
İlgili konular | Gizemi bu fotoğraf çözdü Güney Afrika'daki Etali Safari Pansiyonu'nun çalışanları, haftalardır pansiyondaki jakuzinin suyunun nasıl boşaldığını anlamaya çalışıyorlardı.Jakuzinin hiçbir yerinde delik, çatlak .. devamı.. | | | Allah'ın sopası yok Bir hemşirenin ağzından : Yıllar önce sorumlu hemşireliğini yaptığım bir serviste, hiç anlaşamadığım, sürekli tartıştığım, bana göz göre göre zorluklar çıkaran, görevim dışı .. devamı.. | | | Abiye Kuzu atasözleri İstemek başarmanın karısıdırTemizlik İran’dan gelirAğaç yaşken emilirHayatımı yazsam orman olurErkeğin midesine giden yol kalbinin yakınından geçerYalancının mumu yansıyana kadar .. devamı.. | |
|
|